1 week bij Teen Camp

799.00

Wissen
0.00
0.00

Het allerleukste  en leerzaamste zomerkamp van Nederland

Zien we jouw straks op Teen Camp?

Het prachtige Kasteel Assumburg heeft de juiste atmosfeer voor het kwaliteitsprogramma van het Teen Camp summer school.

 

Het Teen Camp is de laatste jaren sterk gegroeid. Steeds meer Nederlandse als ook internationale deelnemers komen naar Kasteel Assumburg voor het English summer school programme. De locatie tussen Amsterdam en de Noordzee-kust biedt ons het beste van twee uitersten, de mooie natuur, een zeekust aan de ene kant en de metropool Amsterdam aan de andere kant. Op Kasteel Assumburg delen de jongeren een gezamenlijke kamer met andere Teen Campers. Iedere kamer heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen. Het restaurant van het kasteel verzorgt al het eten en drinken.

 

 

De deelnemers die twee weken blijven krijgen in de tweede week en geheel ander programma tijdens de lessen. Ook zal een aantal activiteiten verschillen. In het weekend gaan deze deelnemers op city trip naar Amsterdam voor een super gaaf weekend in de hoofdstad waar ze ook 1 nacht zullen overnachten!

 

Voor de deelnemers vanuit het buitenland kunnen we de transfer tussen Amsterdam International Airport en de Teen Camp locatie verzorgen. Het Teen Camp team kijkt er naar uit om u te verwelkomen op Teen Camp 2022.

🎓 English Class

Grammatica & Vocabulaire

Iedere dag wordt er 4 uur aan grammatica en vocabulaire besteed. Specifieke onderdelen van de Engelse grammatica worden intensief behandeld. 

 📢 Interactie

Communicatie & Presentatie

Alle aandacht voor communicatie in het Engels. De voertaal is volledig Engels, er wordt op toegezien dat de deelnemers onderling zoveel mogelijk Engels spreken en ze werken aan een presentatie.

💃🏾 Sports & activities

Sport & Activiteiten

Iedere middag is er tijd voor actie. In teams gaan de deelnemers leuke opdrachten uitvoeren en sporten. Naast lichaamsbeweging en pret is communicatie n het Engels het doel. Topper van de week is de stranddag.

🎶 Fun

Avondvullend programma

Het relaxte avondprogramma geeft de deelnemers de tijd om samen te chillen, spelletjes te spelen, presentaties te bekijken en de bonte avond ontbreekt niet.

Teen Camp is inclusief

1 Week